Spring til indhold

Hvad vil vi

Vores mål er, at mange flere psykisk sårbare vil kunne få opfyldt deres ønsker om at komme i job. Det vil vi nå ved at klæde både de psykisk sårbare selv, medarbejderne i jobcentrene og arbejdsgiverne på til at få skabt de gode relationer. Vejen hertil, mener vi, går gennem en nem adgang til viden om psykisk sygdom samt fleksjob- og andre støtteordninger, via fortællinger om konkrete kommunale initiativer til at øge beskæftigelsesindsatsen for de psykisk sårbare og gennem interview med kloge mennesker med konstruktive tanker.

I medierne hører man tit historier om alt det, der går galt, er forkert og mislykkes på dette område. Men vi tror på, at vi man lærer mest af det, der går godt. Og vores drivkraft er glæden ved at fortælle de konstruktive historier – til hjælp, eftertanke og inspiration.

Bag hjemmesiden er vi to kvinder, der begge har mange års erfaring med kommunikation og begge også har personlige erfaringer med psykisk sygdom.

Kirsten har arbejdet som tekstforfatter i reklamebranchen og som kommunikationsmedarbejder i private og offentlige organisationer. Hun har i mange år været i fleksjob pga. psykisk sygdom.

Berit er journalist og har efter mange år på Berlingske, Politiken og DR etableret eget kommunikationsfirma. Hun har været pårørende til en psykisk sårbar.

Berit Andersen og Kirsten Landbo
(foto: Patricia Frazao)